01.03.2018

Vil du være med på noe kult innenfor rekruttering og omstilling?

Nå smeller det i markedet… Og vi trenger å ha med oss noen som ønsker å bli med på en strabasiøs, men givende ferd mot nye høyder.

Å jobbe i et lite selskap byr på mange utfordringer på godt og vondt. Hos oss i OG-S er det intet unntak. Ila de siste årene har vi lykkes med å bli en relevant utfordrer til de etablerte konkurrentene våre innenfor våre hovedtjenester som er rekruttering og omstilling. Dette har kostet oss lange kvelder, helger og utallige timer med hardt arbeid. Og det har så absolutt vært verdt det. Når man er dedikert i sitt virke oppleves det ikke som plikt, vi gjør det fordi vi brenner for selskapet vårt og dem vi er så heldige å kunne kalle kundene våre.

Starten vi har fått i 2018 har vært eventyrlig. Vi har fått flere store prosjekter å bryne oss på og vi trenger å ha med oss deg som brenner for salg, mennesker og det å levere gode kundeopplevelser. Under vårt slagord «ditt renommé er vår misjon» har vi forpliktet oss til å levere tjenester av ypperste kvalitet på begge våre fagområder. Som selskap streber vi etter å gjøre mer enn forventet. I tillegg til å levere gode kandidater og ivareta ansatte som mister jobben, skal vi skape begeistring for våre kunder. Dette gjør vi med å tenke employer branding i alt vi foretar oss.

Igjennom strategisk bygging av merkenavn og relasjonsbygging har vi nå det som er kåret til Norges tredje største profesjonelle nettverk. I dette ligger et enormt, enda uforløst, potensial og venter. Vi søker deg som kan dokumentere gode salgsresultater, som er energisk, positiv og som ikke gir opp når det blir tøft.

Du vil få ansvar for å bygge din egen kundeportefølje og for å følge denne opp. Vi skal sørge for at du har verktøyet du trenger for å lykkes gjennom en solid on-boarding med full opplæring i våre prosesser og CRM system, samt hjelp til å komme ordentlig i gang.

For din tid og dedikasjon kan vi love deg en meningsfylt hverdag, store og små utfordringer og engasjerte kolleger som har bestemt seg for å satse. Du vil få en helt sentral posisjon i den videre oppbyggingen av selskapet og dersom du på langsikt ønsker å bygge ditt eget team så er det absolutt mulig.

Hos oss er vi opptatt av å spille hverandre gode. Vi heier på hverandre og vi drar hverandre opp når det trengs. Det er svært viktig at du som kommer inn ønsker å være med å bygge en positiv kultur med entusiasme som smitter.

Markedet har talt, det er rom for OG-S og våre innovative løsninger – og vi har rom for deg.

Ta kontakt med iso@ogsnorway.com dersom du ønsker en uforpliktende prat om dette. Vi gleder oss til å høre fra deg.