18.01.2018

Vi ansetter i Stavanger: Rå hodejeger med god salgsbakgrunn og stort nettverk

Vil du være med å modernisere Hodejegerbransjen i Norge? Vil du være med å levere suverene tjenester innenfor rekruttering til både kunder og kandidater? Vil du være med på en utrolig spennende reise? Vil du være med å si til våre og dine kunder; #dittrenommeervårmisjon?

OG-S AS vokser og stadig flere selskap innenfor olje, fornybar energi- og teknologibransjer velger å bruke våre rekrutterings- og omstillingstjenester. Derfor ønsker vi nå deg med på laget. Du som trives med salg og utvikling av gode og langsiktige kundeforhold. Du som trives med hektiske dager. Du som brenner for å levere tjenester som virkelig gjør en forskjell. Du som vil være med å sikre at våre kunder sikrer de beste hodene.

Vi har enda ikke funnet noen tittel for stillingen så akkurat nå kan du kalle den hva du vil. Hodejeger, rådgiver, BDM. You decide.

Ønsker du å se en detaljert stillingsbeskrivelse? Du mener kanskje en av de lange kjedelige dokumentene med fine ord om at vi trenger en person som kan jobbe i team, men også selvstendig. En person som er løsningsorientert og strukturert. Fine ord som du så kan speile i søknaden? Nei ønsker du det så er du ikke riktig person for oss. Du ser; vi vil at du selv skal være med å forme stillingsbeskrivelsen og jobben din. Vi vil at du skal komme med gode ideer rundt hvordan OG-S AS kan gjøre en best mulig jobb for våre kunder og kandidater. Vil du vite mer så ring oss heller så tar vi en god prat.

Kort fortalt: Dette er en stilling hvor du skal være med å sikre nye kunder på rekrutteringsfronten. I tillegg skal du være med å finne de beste hodene for våre kunder og sist, men ikke minst; Du skal være med å sikre at vi opprettholder og til og med styrker våre nye kunders Employer Brand.

Har du et stort nettverk og erfaring fra salg? Har du i tillegg erfaring fra enten HR, Ledelse, Rekruttering eller tekniske disipliner? Da vil vi gjerne høre fra deg. Slå på tråden eller send en mail med CV. Du bestemmer. Prates, ja det må vi uansett. +47 40 43 54 93 / efh@ogsnorway.com

Strictly forbidden; Speiling av stillingsannonsen

NB. Er du over 50 år eller dame på rundt 30 som planlegger å ha barn? Da trenger du ikke ta kontakt. Vi er så konservative i OG-S AS at vi ikke ser verdien i slike mennesker.

Og før vi glemmer det: Kun aktuelle søkere kontaktes

De siste to avsnittene var ironisk ment om du lurte.

#dittrenommeervårmisjon #passion4people #blimedpåenspennendereise