04.04.2018

Velkommen til frokostseminar

Vi i OG-S AS har spesialisert oss på å hente inn høyt kvalifiserte kandidater på fagspesialist og ledernivå for små og mellomstore bedrifter rettet mot olje, gass og teknologi. Som en liten aktør selv vet vi hvor utfordrende det kan være å konkurrere med de mer etablerte om de beste hodene. Hvordan skal man som liten aktør nå ut med budskapet på en måte som treffer det mest interessante publikummet i rekrutteringssammenheng? Dette blir temaet på vårt neste frokostmøte den 25 mai på Scandic Park Hotel i Stavanger.

Representerer du HR eller ledelsen i en liten eller mellomstor bedrift i regionen? Da er du + en kollega hjertelig velkomne til å delta.

Vår grunnlegger og daglige leder, Erik Falk Hansen, ønsker å dele av vår erfaring fra målrettet arbeid med employer branding på våre egne og våre oppdragsgiveres vegne. Du kan forvente å få gode tips på hvordan du kan skille deg positivt ut og hvordan du best kan nå ut med ditt budskap rettet mot ønsket publikum.

Optimismen er tilbake i regionen og toget for å sikre seg tiltrengt kompetanse går nå.

Bli med i konkurransen om de beste – bli med på vårt seminar.

Program:

08:30 – 09:00:  Frokost & mingling

09:00 – 09:10:  Velkommen

09:10 – 10:00:  Foredrag v Erik Falk Hansen

10:00 – 10:30:  Spørsmålsrunde (for dem som ønsker)

Seminaret koster selvfølgelig ingenting.

Påmelding kan sendes til Laila Bru Røgenes på laila.rogenes@ogsnorway.com. Vi har begrenset med plasser, så vær raskt ute om dere ønsker å delta. Maks to deltakere fra bedrift.

Vi ses på Scandic Park Stavanger I 25 mai I kl 08.30 – 10-30.

Hilsen

Erik Falk Hansen, Kennet Hansen, Ingunn Søyland og Laila B Røgenes

OG-S AS