03.06.2018

Sales Manager – Miros Group – Asker

Vil du være med på noe kult så er dette en enorm mulighet!

Miros måler sjøtilstand basert på radarer – det har vi vært verdensledende på i 30 år. Nå lanserer vi sensorene våre som ekte IoT sensorer sammen med bleeding edge skyløsninger for datainnhenting, lagring, prosessering og distribusjon. Vi trenger flere flinke hoder til å spre det glade budskap, bistå eksisterende kunder med digitalisering og finne nye kunder som trenger bølgedata i en moderne innpakning.

Interessant?

Tenk deg dagen da alle skip, havmøller, oljeplattformer og fiskemerder bruker Miros sine digitale løsninger for måling og varsling av sjøtilstand? Vet du hva? Du vil ha vært en av de viktige brikkene i å ha fått dette til.

Vil du være med på laget? Nå trenger vi en Sales Manager / Sales Executive

Nå er vi ute etter en rågod Sales Manager / Sales Executive som virkelig brenner for faget salg. En person som ikke er redd for å være ut i feltet og en person som brenner for hva IoT og SaaS kan gjøre med framtiden. Det er en fordel om du har erfaring fra salg til maritime sektor og / eller erfaring med salg av software/SaaS. Ellers er det viktig at du kan vise til gode resultater fra oppbygging av nye kunder (helst internasjonalt).

Andre ting som vi gjerne ser at du sitter på av kompetanse og erfaring:

  • Like komfortabel på engelsk som på norsk
  • Trives på en scene foran store og små forsamlinger
  • Evne til å forstå kundens operasjonelle utfordringer og kostnader knyttet til dagens teknologi
  • Utarbeidelse av business case for kunders digitaliseringsprosess
  • Bygge langsiktige og dype relasjoner på tvers av kunders organisasjoner

Hva innebærer denne stillingen?

Først og fremst, ditt hovedansvar er å få kunder til å se muligheten med å gå fra produktkjøp (Sensorer) til å kjøpe tjenester, eller som Miros selv kaller det; Sea State as a Service. Altså; Du skal få kundene til å realisere gevinstene med å kjøpe disse tjenestene. Ja, du skal rett og slett synliggjøre besparelsen og jobbe tett med kunden slik at de forstår at dette virkelig er framtiden.

Andre oppgaver / ansvarsområder:

  • Markedskartlegging og analyse
  • Utarbeidelse av segment- og kundespesifikke verdiforslagOppfølging og støtte til agenter og partnere
  • Budsjettering og oppfølging

Hva er positivt med denne stillingen:

Du vil jobbe med noe som absolutt er aktuelt i dagens, og framtidens digitale verden. Du vil få arbeide opp mot flere bransjer innenfor havindustrien i bredeste forstand og med det få erfaringer som du kanskje ellers ikke ville få. Du vil få jobbe med det nyeste av det nyeste, altså Sea State As A Service og virkelig være med på utviklingen innenfor IoT i den maritime verdenen.

Så vil du også være en veldig viktig brikke i selskapet som en helhet og ikke minst på kundesiden. Du vil jobbe med flere dyktige mennesker som kan salg og markedsføring og som virkelig brenner for Miros tjenester og hva kundene får ut av disse tjenestene.

Vi spør igjen; Interessant?

Tenk deg dagen da alle skip, havmøller, oljeplattformer, og fiskemerder bruker Miros sine digitale løsninger for måling og varsling av sjøtilstand? Vet du hva? Du vil ha vært en av de viktige brikkene i å ha fått dette til. Snakk om påvirkningskraft!

Bli med på denne spennende reisen da vel!

For mer info ta kontakt med vår rekrutteringspartner, Erik Falk Hansen i OG-S AS på efh@ogsnorway.com Du må også gjerne sende CV samtidig. All dialog vil være 100% konfidensielt.

Miros Group AS og OG-S AS bekrefter samtidig at alle søkere på stillingen vil motta individuelt svar iht. status på søknad.