15.11.2018

Rekrutteringsstjerne til tech-miljøet i Oslo søkes

Vil du jobbe inn mot teknologimiljøet i og rundt Oslo området? Vil du være med på noe nytt innenfor rekruttering? Vil du være med å være driveren for endring i det som er en svært konservativ bransje? Vil du sette ditt preg på fremtiden? Da har vi en stilling som vi tror vil passe deg. Vi er også åpne for nyutdannede.

OG-S er en gründerbedrift som per i dag er fem ansatte, hvorav fire holder til i Stavanger og en i Oslo. Vårt fokus er rekruttering og search inn mot små- og mellomstore selskap som jobber med fremtidsrettede tjenester, produkter og teknologi. Selskap som vil opp og fram. Selskap som, nok en gang, vil sette Norge på verdenskartet. I OG-S jobber vi, stort sett, på eksklusive oppdrag fra våre kunder. Det vil si at kunden betaler oss en retainer for at vi kjører rekrutteringsprosessen fra A til Å. Det er dette vi i hovedsak skal fortsette med, MEN vi har også nå sett behovet for en helt ny løsning som Norge absolutt trenger. Det er denne løsningen vi ønsker at du skal ha overordnet ansvar for.

Hva er løsningen?

De fleste selskap som driver med teknologi på Software fronten har stort behov for dyktige hoder, og da gjerne i form av SW Utviklere, SW Arkitekter, SW Test Utviklere, Data Scientist og mer. Men det er bare et problem: De sliter med å få tak i folk og de har sett seg lei av hodejegere som tar dyrt betalt og aldri leverer. Det selskapene nå ønsker er å få rekrutteringsprosessen snudd litt på hodet. De ønsker at et selskap, som OG-S, skal arbeide aktivt med å snakke med de beste hodene innenfor SW, for så å tipse selskapet om kandidater. Deretter tar kunden over og vi får betalt ved ansettelse.

Din jobb blir derfor å jobbe tett på teknologi- og utviklermiljøet rundt Oslo både iht. de beste kandidatene og iht. selskapene der ute. Du skal bygge opp et stort nettverk for så å kunne tilby de beste hodene muligheter hos noen av de mest spennende og ettertraktede selskapene innenfor teknologi. En jobb hvor du ikke vil sitte stille et sekund, en jobb hvor du får jobbe med helt fantastiske selskap og kandidater, og en jobb hvor du kan bygge opp noe.

Hvordan blir arbeidsdagen din?

Den blir utrolig varierende og i løpet av en måned vil du nok være innom all aktiviteten nedenfor:

 • Møte ledelse og HR i teknologiselskap
 • Møte de beste hodene for uforpliktende prat om deres framtid
 • Search
 • Salg
 • Delta på konferanser, frokostseminarer og lignende
 • Arrangerer frokostseminarer
 • Lage presentasjoner av kandidater
 • Være svært aktiv i sosiale medier
 • Blogge (tekst og video) om hva du driver med og hvordan du gjør det
 • Intervjue og utvelgelse av kandidater kandidater
 • Kanskje også noe i media

Så hva kan vi tilby

Best av alt; Du får være med på noe nytt og for et selskap som har planer om å vokse kraftig (organisk) over de neste årene. Du får muligheten til å være med på en reise og ha overordnet ansvar for å bygge opp et team når tiden er moden for det. Du vil være en av de første i Norge som presenter rekruttering i form av slike tjenester og du kan rett og slett gjøre dette så stort som du måtte ønske.

Ellers vil du få jobbe med fem kollegaer som brenner for det vi driver med og som ønsker å være det selskapet som bidrar til endringer i bransjen. Vi vil gjøre rekruttering mer moderne, mer innovativt og mer agile. Du vil ikke ha en kjedelig arbeidsdag, du kan sitte på kontoret, en kafé eller hjemme når du ikke er ute i markedet, og vil du stikke en uke til London eller Paris, så kan du jobbe der i fra om du vil.

La oss se litt på stillingen to år fram i tid

Hvis du ønsker det, så kan det godt være at du da er leder for 3-4 ansatte som alle jobber med rekruttering innenfor teknologimiljøet. Du vil ha merket deg at våre konkurrenter prøver å kopiere det du og vi driver med, men du har gjort en så god jobb at de beste teknologiselskapene er frelst på å bruke deg og OG-S. Du er fortsatt aktiv ute i markedet i form av møter, seminarer, eventer og annet, og du er samtidig fortsatt en driver for at alle våre kunder opprettholder deres gode ”Employer Brand.”

Hvem ser vi etter?

Når det gjelder bakgrunn så ser vi for oss at du brenner for teknologi og digitalisering og elsker å komme i kontakt med mennesker. Du har en stå på vilje uten like og du vil opp og fram. Om du har noen års erfaring fra rekrutteringsbransjen eller fra et teknologimiljø så er det positivt, men vi er også åpne for nyutdannede. I og med at du får mye frihet i denne stillingen så er det viktig at du står for de samme verdiene og tankene som de fem andre partnerne i selskapet. Samtlige av disse ordene burde være noe du finner kjenner deg igjen i:


Nytenkende, ”banebrytende,” ”agile,” moderne, digital, hardt arbeid, hyggelig, snill, stå-på vilje, brennende ønske om å skape noe, tørre å slå på stortrommen, og gi alt.
Det siste vi ønsker og krever er kanskje det viktigste; En person som velger å sette våre kunder og kandidater i fokus, og ikke seg selv. En person som kan stå bak #dittrenomméervårmisjon

Så hva er veien videre?

Du kan allerede nå henvende deg til vår daglig leder, Erik Falk Hansen, på efh@ogsnorway.com eller på 40435493 for en uforpliktende prat, men veien videre er ganske så enkel:

Onsdag 12 desember vil vi holde et åpent web-møte for alle interesserte hvor Erik skal fortelle deg mye mer om stillingen, OG-S og planene våre. Du blir med helt anonymt. Etter dette webinaret så ønsker vi å høre fra deg igjen dersom du er interessert i å møtes for en nærmere prat.

Påmelding web-møte

Helt til slutt

Det kommer nok til å skje mye i OG-S før du eventuelt begynner i stillingen. 15 januar endrer vi navn og vi får en helt ny hjemmeside. Alt dette er på plass allerede og vi gleder oss til lansering. Det vi kan røpe nå er at navnet beskriver hvem vi er og hvordan vi jobber og at hjemmesiden blir enkel og inspirerende.

 

Nå kan du være med å endre hvordan teknologi-Norge finner de beste hodene.