Omstilling DUJSK

“DUJSK – Jobbsøker- og veiledningsprogrammet som utgjør en forskjell”
DUJSK er det mest innovative omstillingskonseptet tilgjengelig på det norske markedet og har siden oppstarten i 2015 blitt en stor «snakkis» på sosiale medier og andre steder der jobbsøking diskuteres. Det eneste programmet av sitt slag som er skreddersydd mot hvordan det er å være jobbsøker i et tøft marked og  DUJSK er blitt en stor suksess, først og fremst fordi det setter den individuelle i fokus.

Programmet er tilgjengelig for bedrifter som må nedbemanne, fagforeninger og deres medlemmer i tillegg til at vi kjører private program i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Snart har 3000 deltakere vært med på DUJSK og resultatene? Ca. Dobbelt så gode som landsgjennomsnittet. Det er vi stolte av og slike resultater akter vi å fortsette med.

Se uttak nedenfor for referanser. For flere referanser se:https://www.linkedin.com/in/erikfalkhanseniogs/

 

Jeg kan med glede anbefale jobbsøker programmet DUJSK OG-S.  Jeg tok kurset i juni 2017 og det ga meg akkurat den “boosten” jeg trengte.  OG-S har stor kapasitet og alltid raske til å respondere dersom du har behov for avklaring eller support. På kurset får du mange og gode tips til alt som er viktig i en prosess for å skaffe seg en ny jobb. (Best mulig CV, LinkedIn og søknad. Og mange nyttige tips til intervju situasjonen. )
En skulle jo tro at dette er selvsagt og noe en kan fra før. (Jeg har selv jobbet med rekruttering i mange år. Men en bør være ydmyk; det vil alltid være nye ting å lære 😉
Som kursdeltager får du god kursdokumentasjon og ikke minst et fellesskapet med de andre kursdeltakerne. Det sitter mye kunnskap og erfaring blant kursdeltakerne og deltakerne har lett for å coache og støtte hverandre.
Dette kurs-konseptet virker. Alt dette er med på å bygge opp selvtillit og gjør at målet om ny jobb vil innfris.
Dette var akkurat hva jeg trengte, der og da.
Åse Halfstad | Senior HR-Konsulent | Oslo

DUJSK kursene og Erik Falk Hansen hjelper deg som jobbsøker både i forhold til motivasjon og gode tips som bringer deg frem i jobbsøkerkøen. Erik deler både et vel av informasjon og gode metoder og ikke minst tilbyr han og hans team en unik oppfølging før og etter kurset
Stein Ove Høgdahl | Senior Business Consultant | Oslo

Jeg hadde gleden av å delta på en DUJSK dagskurs i regi av NITO med Erik Falk Hansen. Han har en utstråling og personlighet som virkelig motiverer mennesker rundt seg.
Etter kurset har jeg lært å tenke helt annerledes, jeg skriver bedre søknader og er mer motivert. Jeg har vært på jobbverksted hos NAV og andre jobbsøkerkurs, de lærer oss alle det samme, hvordan vi skal skrive en «standard» søknad som bare forsvinner i mengden av alle andre søknader som er helt like. Jeg fikk virkelig en aha-opplevelse og anbefaler kurset på det varmeste.

Stine Haugom | Prosjektleder | Vestfold

 

Jeg sitter i styret til NITO Vestfold og inviterte Erik til å komme for å holde et en dags komprimert DUJSK foredrag for arbeidsledige medlemmer.  Det ble en utrolig spennende og festlig dag med mange gode tips og råd. Erik gir alt når han foredrar. Erik deler alt det han har av informasjon og metoder og følger opp i etterkant på en måte jeg aldri har sett noen foredragsholdere har gjort. Jeg kan anbefale andre NITO og foreninger å gjøre tilsvarende for sine medlemmer! Det er super medlemsservice for de som virkelig trenger det
Erik Andreas Fredheim | Certified Lead Auditor

Kom til jobbsøker kurs hos Erik-Falk Hansen og Kenneth Hansen med middels forventninger etter å ha vært gjennom et etter mitt vel vitende en grei introduksjon til jobbsøker markedet. Men jeg må si jeg ble imponert av hvordan disse gutta skjærte gjennom gamle fordommer og inntatte holdninger til hvordan jobbsøking foregår. Vi ble regelrett filleristet og gjenfødt på ny, så sluppet løs med et nytt skjerpet verktøysett i hånden. Gå nå og finn drømmejobben din. All ære til denne gjengen som så iherdig holder på med dette. Inspirerende og Motiverende til tusen. Anbefales til alle som vurderer å finne en jobb enten du er i jobb eller er ledig.
Jan Helge Sundt | Prosjektleder | OSM
“DUJSK har et flott tilbud for alle som må igjennom en omstillingsprosess iforbindelse med nedbemanning eller jobbskifte. Jeg opplevde tilbudet som veldig inkluderende og engasjerende med god personlig oppfølging. Det var også veldig lærerikt og kjekt å møte andre i samme situasjon, slik at en kunne dra nytte av hverandres erfaring og styrker. Personlig kom jeg styrket ut av DUJSK kurset som en mere bevisst & profesjonell jobbsøker, og ikke minst med et nytt og utvidet nettverk som jeg har dratt nytte av i ettertid både faglig og personlig

Nina Ringøen | Chief Engineer | Petroleumstilsynet

 

Jeg er 58 år og mistet min lederjobb. Søkte mange jobber og tok til slutt DUJSK Programmet. Etter det kom tilbudene på flere jobber. Vil særlig anbefale dette kurset for bedrifter som skal nedbemanne og skal hjelpe sine ansatte videre mot ny jobb.

Roar Jonassen | Oslo

 

Gode råd og veiledning hjalp godt til at jeg var i jobb igjen innen oppsigelsesperioden fra min forrige arbeidsgiver.Kan absolutt anbefale DUJSK og glad arbeidsgiver ga meg dette tilbudet.
Torunn Falk | Kristiansand

Jeg deltok på DUJSK som følge av nedbemanning og fikk dette sterkt anbefalt av en tidligere kollega. Kurset gjør deg godt rustet til “jobben” som arbeidssøker – mange nyttige og gode tips for å få struktur på hverdagen og holde motoren i gang.
Ellen Walvik | Stavanger