13.11.2018

OG-S vokser i Oslo – Er du framtidens Hodejeger? Bli med på noe kult og nytt

OG-S er i vinden om dagen. Flere og flere framtidsrettede selskap ser verdien i å bruke en moderne Hodejeger på jakten etter stjernekandidatene der ute. Det er vi takknemlig for og det er vi stolte av. I januar 2019 lanserer vi ny kul hjemmeside og med ny hjemmeside så kommer vi også med et helt nytt navn. We can`t wait! Tiden er derfor også moden for at vi skal vokse i Oslo og da ønsker vi DEG med på laget. Så framt du selv ønsker å være #framtidenshodejeger

Vi er i utgangspunktet ute etter to personer for Oslo.

  1. En person som vil få overordnet ansvar for Oslo-regionen med tanke på vekst både fra et kundeperspektiv og fra et ansattes perspektiv.
  2. En person som ønsker å være med på noe nytt og kult i rollen som rekrutteringsrådgiver.

Hvem er vi ute etter?

Individuelle annonser vil bli lagt ut ila denne uken for de to stillingen, men kort forklart så er vi ute etter personer som:

1.     Ønsker å være med å skape “disruption” i bransjen

2.     Ønsker å være med å modernisere bransjen

3.     Være med på framtiden innenfor rekruttering

4.     Vil være med å bygge noe stort

5.     Forstår viktigheten av digitalisering og endringer i rekrutteringsbransjen

For lederstillingen ønsker vi at du har jobbet noe med salg (B2B), markedsføring, HR, rekruttering eller ledelse og en person som virkelig har oppnådd noe så langt i livet, det i form av karriere, utdannelse eller idrett. For stillingen som moderne rekrutteringsrådgiver er vi også åpne for nyutdannede.

OG-S er fortsatt et lite selskap, på godt og vondt. Nå skal vi, og forhåpentligvis DU, gjøre OG-S til det vi ønsker å være; Norges ledende Hodejegerselskap for bedrifter som skal ansette spesialister og ledere, og for bedrifter som også selv vil gjøre en forskjell i framtiden.

Vil du vite mer så kan du ta kontakt med oss allerede nå, eller eventuelt vente til de individuelle annonsene legges ut. (Efh@ogsnorway.com – 40 43 54 93

#framtidenshodejeger #dittrenommeervårmisjon

Hilse gjengen i OG-S

Ingunn, Kennet, Nina, Laila og Erik