07.11.2017

Nettverk sikrer de beste hodene for selskaper i rekrutteringsmodus

Nettverk går hånd i hånd med det å være hodejeger. Uten et stort nettverk er det vanskelig å kunne levere de absolutt beste kandidatene til våre kunder. Uten et stort nettverk er det svært vanskelig å nå fram til de “passive” kandidatene, altså de som ikke sjekker stillingsportalene og søker på ny jobb. Nettopp derfor er nettverk, stort nettverk, svært viktig for oss i OG-S AS.

I dag har vi i OG-S et nettverk vi er svært stolte over. Et nettverk vi tar i bruk på hvert eneste rekrutteringsoppdrag vi jobber med. Et nettverk som gjør at vi kan være sikre på at vi når ut til alle aktuelle kandidater slik at våre kunder kan sikre de beste hodene.

Det var derfor en stor dag hos oss da det ble offentliggjort at en av våre partnere, Erik Falk Hansen, er på tredje plass over de med størst nettverk på LinkedIn her i Norge. I en topp 10 liste med profilerte mennesker fra næringslivet  var altså “vår” egen Erik Falk Hansen på tredje plass. Ikke dårlig, men ikke bare har Erik godt opp mot 30 000 følgere, inkludert alle ansatte i OG-S AS når vi godt over 50 000 direkte kontakter i vårt nettverk. Et nettverk av toppledere, ledere og spesialister. Dette nettverket kan du som bedrift også få tilgang til.

Så hvorfor er nettverk så viktig med tanke på å gjøre en god jobb?

Nettverk og kvalitet går hånd i hånd. Derfor bruker vi i OG-S AS vårt store nettverk i alle rekrutteringsprosesser. Ført da kan vi være sikre på at våre kunder sikrer de beste hodene

For oss i OG-S AS er våre kunder gull verdt. Vi skal gjøre alt vi kan for at våre kunder mottar de beste og mest aktuelle kandidatene for deres leder- og spesialiststillinger. Da må vi ha et stort nettverk. Ikke bare et stort nettverk; vi må også ha et godt nettverk. Et nettverk hvor vi har solide kilder som kan introdusere oss til kandidater i deres nettverk igjen. Men kanskje enda viktigere; et godt nettverk gjør at vi og våre kunder kan gjøre de riktige valgene. Det gjør at våre kunder kan være trygge på at de sikrer seg en leder eller spesialist som vil være en viktig ressurs for dem i lang tid framover.

Joda, det vil av og til være tilfellet at vi også annonserer stillinger på vegne av våre kunder, men stort sett så er det via nettverk vi finner de beste kandidatene. Det kommer vi til å fortsette å gjøre og er du på utkikk etter høyt kompetente kandidater til ditt selskap; ja da er det bare å ta kontakt for en uforpliktende og 100% konfidensiell samtale.

Velger du oss i OG-S AS som din partner på rekruttering så kan vi garantere følgende:

  1. Vi skal finne de beste hodene til ditt selskap basert på kompetanse, erfaring, utdanning, cultural fit og motivasjon
  2. Vi skal ta vare på ditt selskaps gode Employer Brand gjennom og etter prosessen er ferdig.

#Ditt renomme er vår misjon

Ingunn Søyland
Partner og kundeansvarlig
OG-S AS
iso@ogsnorway.com | +47 45 50 64 43