04.10.2017

***Jobcatcher**** Endelig er det her

Da er det ikke lenge igjen. Norges første helt digitale jobbsøker-program er på vei og det i form av JOBCATCHER. Et moderne og nytenkende jobbsøker-program tilgjengelig for alle. Et program hvor vi ikke skal fortelle flinke mennesker at CV må være på to sider og søknad på en side, men et program som tar for seg det som virkelig utgjør en forskjell i jobbsøkerprosessen. Enda bedre; Jobcatcher skal ikke  koste all verdens. Jobcatcher skal rett og slett være en stor bidragsyter i at du finner deg en ny og spennende jobb.

Allerede fra i dag kan du registrere deg på www.jobcatcher.no slik at du er klar til kurset lanseres 2. november. Alle som kjøper Jobcatcher før lanseringsdato vil få 20% avslag på pris. Her er det bare å kaste seg på. Dette vil bli utrolig bra og programmet er 100% basert på suksesshistorien DUJSK (Det unike jobbsøkerkurset)

Hvordan funker det?

Enkelt. Du velger det kurset som best passer deg; Kurset for alle, kurset for ledere eller kurset for studenter og nyutdannede for så å registrere deg. Så er det bare å gjøre deg klar til 2. november da kurset åpnes for bruk. Enklere blir det ikke.

Hva inneholder kurset?

Som nevnt så er Jobcatcher en digital kopi av jobbsøker- og omstillingsprogrammet DUJSK + mer. Det inneholder altså alt du kan tenke deg. Det er over fem timer video- innhold med Erik Falk Hansen fra DUJSK hvor han dekker temaer som:

 • Introduksjon til jobbsøk i 2017 og dagens arbeidsmarked
 • 60% forsprang i intervjuet
 • Seks kanalene mot ny jobb (nettverk, stillingsutlysninger, åpne henvendelser, databaser, rekrutteringsselskap og sosiale medier)
 • Plan og strategi
 • Sosiale medier; En jobbsøkers drømmeverden
 • LinkedIn kurs (Få en optimalisert profil)
 • Digitalisering og jobbsøk
 • Hvordan lage en profesjonell og unik PP presentasjon

Det stopper ikke der. I tillegg til dette vil du få tilgang til et eget mini-kurs for CV og søknad + et mini-kurs rundt søkeoptimalisering i elektroniske rekrutteringsverktøy som Webcruiter.

Gjennom kurset vil du også kunne laste ned en E-bok for hvert kapittel i tillegg til at du kan høre kurset i audio-versjon.  Enda bedre; Du kan også laste ned et helt oppdatert og unikt tipshefte.

Så til den store bonusen….

Vi har vært rundt og filmet en rekke eksterne folk innenfor HR og rekruttering som har vært så snille å komme med sine egne tips. Her vil du finne korte klipp hvor nettverkseksperter, hodejegere, ledelsesrådigivere, gestaltterapeuter og mange andre deler sine tips med deg.

Ja tror det eller ei; Alt dette får du gjennom Jobcatcher programmet !!!!

Nå har vi brukt de siste 8 månedene på å gjøre dette kurset så bra som absolutt mulig og endelig er vi klare. Vi forstår at ikke alle der ute har hatt mulighet til å være med på DUJSK fordi de ikke har fått dette dekket av arbeidsgiver eller at de selv ikke har hatt råd til å være med. Nå blir ikke det noen problem lengre. Jobcatcher er svært rimelig og absolutt verdt investeringen.

Kostnad:

 • Generelt kurs – 1500 NOK
 • Kurs for nyutdannede og studenter – 900 NOK
 • Kurs for ledere – 1500 NOK

Generelt kurs vil passe for alle yrkesgrupper som for eksempel teknisk, salgs og marked, kontor og administrasjon, manuelt arbeid osv.

Bestiller du Jobcatcher nå så vil du få 20% avslag på prisen. Det er bare å gå inn og registrere deg så er du klar. Dette kommer til å bli helt rått. DET LOVER VI!!!

https://www.facebook.com/JobCatcher-303854106711648/

www.jobcatcher.no


Jobcatcher er et samarbeid mellom OG-S AS, Otto Ressurs og Jobaccess.  Programmet er tilgjengelig for alle, men vi tilbyr også lisenser i større volum for høyskoler og universitet, NAV, fagforeninger og deres medlemmer samt bedrifter som må nedbemanne. For mer info om dette, ta kontakt med Kjetil Faye Lund på +47 90 92 37 95 / Kjetil Faye Lund kjetil@jobcatcher.no