09.10.2017

Gratis webinar for jobbsøkere – 26.10 @12:00

Da er det endelig klart for et nytt gratis webinar for alle jobbsøkere i Norge. Som alltid er det Erik Falk Hansen som vil holde webinaret og denne gang har Erik satt av 90 minutter for å dele masse gode og nytenkende tips rundt hvordan DU kan sikre deg drømmejobben.

Du melder deg på via arrangementet på vår FB side https://www.facebook.com/pg/OG-S-AS-321447281317507/events/?ref=page_internal eller ved å sende en email til laila.rogenes@ogsnorway.com. Kvelden i forveien vil selve linken til webinaret sendes ut på mail til dere som melder dere på via mail og samtidig legger vi ut linken under arrangementet på vår FB-side. Webinaret kan sees fra PC, Mac, Mobil eller nettbrett og du trenger ikke skype for å være med.

 HELT NYTT:

Denne gang kan du stille spørsmål på forhånd på veggen under arrangementet på FB eller via email til Laila. Erik vil så gjøre sitt beste for å svare på disse spørsmålene i selve webinaret.

ELLERS SKAL VI SE PÅ:

CV – Søknad – Intervjuet – Planen – SoMe – M.m

Setter vi ny rekord i antall deltakere? Forrige gang var vi 549 som var med live.


 OG-S AS står bak omstillings- og jobbsøkerprogrammet DUJSK som har tatt jobbsøker-Norge med storm. Landets beste resultater (Deltakere i ny jobb) og nå deler vi noen av våre tips helt gratis. OG-S AS er også en av eierne i Jobcatcher, et helt nytt digitalt jobbsøkerprogram som lanseres 02.11.2017. For mer info se: www.ogsnorway.com www.jobcatcher.com