04.12.2017

Frokostseminar i Stavanger for HR og ledere 12. jan: Rekruttering – en unik mulighet

Fredag 12. januar arrangerer OG-S AS årets første frokostseminar i Stavanger for HR- ansvarlige og ledere i regionen. Denne gang skal vi snakke om rekruttering og om hvordan din bedrift har en unik mulighet til å skille seg ut positivt gjennom rekrutteringsprosessen, da fra utarbeidelse av stillingsbeskrivelsen og annonsering til den nyansatte er på plass.

Gjennom frokostseminaret vil du få en rekke tips og ideer med tanke på moderne rekruttering. Vi skal blant annet snakke om:

  • Gratis annonsering i SoMe
  • Hvordan du kan få mest ut av betalte stillingsannonser
  • Hvordan behandle søknadene og søkerne på en effektiv, profesjonell og respektabel måte
  • Intervjuprosessen – Hvordan gi et godt og modern inntrykk av selskapet
  • Hvordan bruke rekrutteringsprosessen som en branding-øvelse

Om du trodde en stillingsannonse handler om bullet points over hva som kreves av kompetanse, hva som kreves av ferdigheter og at ditt selskap kan tilby konkurransedyktige betingelser, ja da er tiden moden for å tenke nytt.
Om du tror at intervjuet handler om kandidatens svakheter og hva de stiller av spørsmål på slutten av intervjuet så er det også på tide å tenke nytt.
Om du virkelig vil at de selskap skal skille seg ut på en profesjonell og moderne måte, nettopp for å sikre de beste hodene, ja da er det bare å bli med oss 12. januar.

Fra frokostseminaret “Employer Branding i rekrutteringstider” 30 deltakere fra store og små selskap i Stavanger-Regionen.

Til slutt

Annonsering og rekruttering i 2018 handler ikke bare om å sikre de beste hodene, men også om å bygge selskapets employer brand. I dag misbruker selskap denne unike muligheten og det vil vi gjøre noe med.

Jobber du med HR i selskapet eller på ledernivå? Da er du hjertelig velkommen.

For påmelding sender du en email til laila.rogenes@ogsnorway.com og oppgir eventuelt også mailadresse til en kollega du vil ha med deg.

Fredag 12. januar
08:30 – 10:30
Scandic City Hotell – Stavanger

Vi har hatt stor suksess i 2017 med Frokostseminarene “Employer Branding i rekrutteringstider” og har nå laget et frokostseminar for 2018 som vi håper og tror blir en like stor suksess.

Hilsen alle oss i OG-S AS

#dittrenommeervårmisjon