02.05.2018

Forretningsutvikler, fornybar energi – Stavanger

Integrate Renewables er en av regionens mest spennende bedrifter som jobber med fornybar energi. Selskapet består i dag av fire dedikerte partnere med klokketro på den kommersielle fremtiden til fornybar energi. Siden oppstart i 2014 har selskapet rukket å bli sterkt anerkjent for sine innovative løsninger på produksjon og lagring av energi på bygg. Integrate Renewables er i dag blitt det ledende installasjonsselskapet på Vestlandet som satser på solenergi – dette viser igjen i de mange prestisjeprosjektene Integrate Renewables har vunnet frem med. Som eksempler kan vi nevne Nye Jordal Amfi og Sola Airport Arena – to nybygg som setter standarden både nasjonalt og internasjonalt når det kommer til energieffektivitet og miljø.

For uten om satsning på solenergi på bygg har selskapet utviklet IRene – Kraftflåten. En hybridløsning som er optimalisert for produksjon fra solenergi og vindkraft til bruk i oppdrettsnæringen. Ved å ta i bruk IRene – Kraftflåten kan oppdrettsselskaper halvere sitt årlige dieselforbruk – slike tall skaper overskrifter og oppmerksomhet: https://www.nrk.no/rogaland/kan-halvere-co_-utslipp-fra-oppdrettsnaeringen-1.13756453  Satsningen på IRene – Kraftflåten er årsaken til at Integrate Renewables er tatt opp i det prestisjetunge akseleratorprogrammet «Ocean of Opportunities» i Stavanger. Les mer om programmet her: http://www.oceanopp.no

Som et ledd i videre satsning søker vi nå en fremoverlent, hardtarbeidende og energisk forretningsutvikler som vil få ansvar for å drive den kommersielle satsningen inn mot havbruk videre. Du vil få representere Integrate Renewables i «Ocean of Opportunities» og du vil være spydspissen inn mot alle leads som genereres igjennom samarbeidet. Vi søker deg som har lyst å være med å bygge opp et fremtidsrettet selskap med ambisjoner om stor kommersiell suksess nesten fra grunnen. Vi kan tilby en svært spennende arbeidsplass med nybrottsteknologi som har et stort, enda uforløst, potensiale. Du vil få en nøkkelrolle i selskapet og vil jobbe tett med daglig leder for å kommersialisere IRene – Kraftflåten i stor skala. Først nasjonalt – så globalt. Vi ønsker å ha med oss en på laget som har erfaring med forretningsutvikling fra grunnen. Du må være selvstendig og tåle flere baller i luften samtidig. Videre er det viktig at du tror på potensialet i grønn energi og at du ønsker å gå i front for denne utviklingen. Det er en fordel om du har jobbet opp mot oppdrettsnæringen tidligere – eller har kjennskap til hvordan den opererer, men det er ikke et krav. Du må beherske norsk flytende skriftlig og muntlig i tillegg til engelsk.

For uten en spennende jobb, fremtidsrettet teknologi og utfordrende oppgaver kan selskapet tilby kompensasjon i form av fastlønn og bonus. Selskapet er fortsatt i utvikling og det er forventet at den totale pakken vil øke etterhvert som barrierene i markedet brytes ned.

Integrate Renewables er forbi den vanskelige oppstartsfasen og er vel etablert i vekst og utvikling. Dette skal bli et eventyr. Et eventyr du kan bli en del av.

For mer informasjon eller å søke på stillingen, kan du kontakte Ingunn Søyland i OG-S AS. Ingunn treffer du på mail: iso@ogsnorway.com eller på tlf 455 06 443. Vi ser frem til å høre fra deg!