15.01.2018

Endelig oppgangstider – Nå handler det om å sikre de beste hodene

Rakettene er skutt opp, pakkene er åpnet og 2017 skriver seg inn i historien. Nå har startskuddet for 2018 gått vi i OG-S AS gleder oss til å ta fatt på mange spennende prosjekter fremover. Prosjekter vi allerede har avklart, og prosjekter som vil dukke opp underveis.
Det er også godt å se at markedet bedrer seg og at selskap innenfor oljebransjen og teknologiselskap virkelig begynner å se positivt på ting. Det har også resultert i at OG-S AS får mer og mer å gjøre på rekrutteringsfronten, og som et lite selskap i vekst er det utrolig godt å se at flere og flere selskap nå ser fordelen med å bruke OG-S AS for å hente de beste hodene.

Vi har ikke for vane å skrive “skrytetekster”, men akkurat i dag har jeg lyst til å gjøre nettopp det. Jeg vil veldig gjerne rope ut over hele Norge hvorfor jeg er så stolt over hva vi får til sammen med våre samarbeidspartnere og hvorfor vi mener vi hører hjemme blant de beste i Norge på rekruttering.

  • Det første jeg vil trekke frem er at med oss på laget vil du kunne sikre deg nedslagsfelt i det som er kåret til Norges tredje største nettverk av profesjonelle personer. Sannsynligheten for at vi er knyttet opp mot akkurat den du leter etter er derfor ganske stor.
  • Nummer to på listen er at vi bringer med oss kreativitet, glede og engasjement for prosjektene våre. Vi er bevisst på å drive opp kjennskapen til deg og din bedrift, mer enn vi fremhever oss selv i all annonsering vi gjør. Det er det viktigste for både oss og for dere som skal ansette.
  • Vi behandler alle som søker jobb gjennom oss med respekt. Vi tar oss den tiden det tar for å svare samtlige søkere – uansett hvor lite aktuelle de måtte være. I tillegg gir vi konkrete begrunnelser for hvert eneste avslag. Ja, det tar tid – men det sikrer våre partnere opprettholder og (i noen tilfeller) styrker deres Employer Brand.
  • Sist vil jeg si at vi har noen ess i ermet som går på fagforståelse, internasjonalt nettverk og kvalitative prosesser. Hos oss har vi ansatte med erfaring fra Engineering, Ledelse, HR, Salg og Rekruttering.

Skal du med andre ord sette ut en ansettelsesprosess innen ”våre” felt: Energi/Teknologi – da synes vi du bør ta en prat med oss. Vi brenner for det vi driver med og har tre hovedmål gjennom en rekrutteringsprosess:

  1. Sikre ditt selskap den beste kandidaten iht. erfaring, kompetanse, utdannelse, motivasjon og kultur
  2. Opprettholde og videre bygge ditt selskaps Employer Brand
  3. Kjøre en prosess som sparer tid og penger og som samtidig gir det beste resultatet

OG-S AS kjører både åpne rekrutteringsprosesser (Annonsering i SoMe og eventuelt andre kanaler) og prosesser hvor kunde ønsker at alt skal holdes under radaren.

Vi er klare for 2018, og vi ønsker å bli med på laget! Ta kontakt for en konfidensiell og uforpliktende prat og ingenting er så spennende som å komme på besøk til spennende selskap innenfor vårt fokusområdet.

Med ønsker om et fantastisk år,

Erik, Kennet, Laila og Ingunn – OG-S AS

Ingunn Søyland | iso@ogsnorway.com | 45 50 64 43 | www.ogsnorway.com