06.08.2018

Det gamle er ikke alltid det beste, ei heller det trygge

Tror du at selskaper finner de beste hodene ved å følge prosessene en brukte for 1-2 år siden? Tror du den beste måten å annonse en stilling på er via tradisjonelle kanaler og med like stillingsannonser som en brukte for 1-2 år siden? Eller er det slik at en tenker det beste på omstillings-fronten er å tilby ansatte som må gå et opplegg som er likt det som ble brukt for noen år siden? Mye har endret seg både innenfor rekruttering og omstilling og det gamle er ikke alltid det beste, ei heller det trygge
Det har vært en hektisk sommer for OG-S både på rekrutterings- og omstillings fronten, og vi er ydmyke og stolte over at flere og flere selskap velger å bruke våre tjenester.

Det er store endringer i arbeidsmarkedet for tiden. Måten vi sikrer de beste hodene på endrer seg og måten vi går fram på for å finne seg ny jobb endrer seg.Derfor er det en ting OG-S virkelig legger vekt på i våre tjenester: Vi skal ligge et steg foran våre konkurrenter for å sikre våre kunder de beste hodene eller for å gjøre en best mulig jobb for de selskapene som bruker oss som støttespiller ved nedbemanning.

Nå vil vi gjerne snakke med enda flere spennende selskap der ute. Lære mer om hva som skjer og samtidig fortelle litt om våre tjenester.

Per i dag tilbyr vi følgende tjenester 

 1. Full search prosess for å finne de beste hodene for leder-og spesialiststillinger
 2. Annonsert rekruttering og utvelgelse
 3. Norges ledende omstillingsprogram for selskap som vil støtte ansatte som blir rammet av nedbemanning

Uavhengig av tjeneste så et det en ting som står i fokus: Vi skal være med å opprettholde og bygge kundens Employer Brand gjennom vårt arbeid. Derfor sier vi “ditt renommé er vår misjon”

Hva skiller OG-S fra resten?

Rekruttering

 1. Moderne prosesser og tilnærming til kandidater
 2. Leverings garanti
 3. Kontraktfester at alle kandidater mottar individuell tilbakemelding slik at ditt selskap får god omtale
 4. Full sluttrapport og markedsanalyse ved endt oppdrag
 5. Mål om oppdrag fullført inn en maks 5 uker
 6. Et av Norges største nettverk i tillegg til stort internasjonalt nettverk

Omstilling

 1. Eneste som tilbyr veiledning, kurs og work-shop som en del av pakken
 2. Alle deltakere får tilgang til online jobbsøkerkurs og oppslagsverk helt fram til de er i jobb
 3. Alle stillinger fra våre nettverk deles med jobbsøkeren
 4. Full oppfølging helt fram til deltaker er i ny jobb

Per i dag så jobber vi med alt fra store anerkjente selskap til mindre ambisiøse selskap i oppstart eller utviklingsfasen. Samtlige av våre kunder kan stille som referanser og velger du våre tjenester så skal vi gjøre en så god jobb at også du stiller som referanse. Og husk; Ditt renomme er vår misjon

Vi hører gjerne fra deg. Du er hjertelig velkommen til oss på Skagenkaien i Stavanger eller på Lysaker Torg i Oslo, men vi kommer gjerne på besøk til deg om det er bedre.

Ha en forrykende oppstart etter ferien

Hilsen alle oss i OG-S

Erik Falk Hansen | Daglig Leder | +47 40 43 54 93 | efh@ogsnorway.com