26.08.2018

Business Development Manager / Forretningsutvikler

Ser du på deg selv som en rågod BDM som elsker å skape gode resultater? Er salg og forretningsutvikling hva du brenner for? Er du godt kjent innenfor olje- og energibransjen? Da vil vi gjerne snakke med nettopp deg!

iSURVEY på Billingstad var et av selskapene som kom seg veldig bra gjennom den tøffe perioden innenfor oljebransjen. Nå ønsker vi å styrke den kommersielle delen/salgs-delen av selskapet her i Norge for å sikre enda flere nye avtaler i både eksisterende og nye områder. I tillegg ønsker iSURVEY å utvikle flere partnerskap innenfor deres flere segmenter. For å oppnå dette er vi på utkikk etter en sulten og erfaren BDM, i det som kan kalles en ekte og hard-core BDM-stilling.

La oss fortelle deg litt mer om stillingen

Stillingen rapporter direkte til CEO og du vil inneha en rolle som er svært sentral i selskapet. Dette vil være en stilling hvor du jobber tett opp mot de andre BDM’ene, ledelsen og de respektive Business Unit Lederne. I tillegg vil du jobbe i et tett samarbeid med kontorene i Aberdeen og Singapore. Hovedansvaret vil helt klart være salg, men det vil også være fokus på utvikling av iSURVEYs egne tjenester og samarbeid med eksisterende og nye partnere. En spennende stilling som er en del av en overordnet strategi om økt vekst.

Denne strategien vil du være en viktig del av. Du vil rett og slett få muligheten til å være involvert i en spennende framtid hos en bedrift som vektlegger personlig utvikling.

Ansvarsområder inkluderer strategisk utvikling av nye kunder og partnerskap, samt planlegging og utføring av salgs-aktiviteter. I tillegg vil du være en ressursperson iht. prising og ellers være den som er ute og snakker med folk og tar med dine anbefalinger tilbake til ledelsen.


Hvem ser vi etter?

Først og fremst ser vi etter en person som virkelig ønsker å være en viktig del av den spennende fremtiden hos iSURVEY. En person som er sulten og en person som ønsker å være med å oppnå noe. I tillegg til god bakgrunn fra salg og forretningsutvikling så ser vi etter deg som har god teknisk forståelse og ideelt sett har noe erfaring / kjennskap iht. offshore operasjoner og / eller Seabed Survey.

Hvorfor er dette en helt unik mulighet?

Her kan du virkelig være med å bidra, samt påvirke. Ja du vil være en viktig brikke i selskapets videre satsing og vekst. Dette i en bedrift hvor det er høyt under taket og hvor nye ideer er satt pris på hos toppledelsen. Du vil få muligheten til å jobbe med salg i tillegg til oppgaver mer relatert til forretningsutvikling i et selskap som har en solid støttespiller i ryggen. Spennende, ikke sant?

CV og kort introduksjon kan sendes til partner i OG-S AS, Erik Falk Hansen på efh@ogsnorway.com. Vi behandler søknader fortløpende og ser for oss å ha tilbud ute til riktig kandidat innen tidlig oktober.

Vi i OG-S AS og ledelsen hos iSURVEY gleder oss til å høre fra deg.


Om arbeidsgiveren

iSURVEY is a leading provider of survey and positioning services to the global oil and gas, telecommunications and offshore renewable energy sectors.
The iSURVEY team are world-leading offshore surveyors and project management specialists in their field, supporting a range of offshore activities including, international marine construction projects, rig and mooring operations and seabed survey services.
iSURVEY operates from its headquarters in Billingstad, Norway with offices in Aberdeen and Singapore. Since May 2013, iSURVEY has been owned 70% by the private equity company, Norvestor. For further information, please visit: www.isurvey-group.com.