07.12.2017

Annonsering av stillinger del 5: Noen ideer fra utlandet

Siste del i denne serien og håper du har fått tilgang til noen tips og ideer som kan være med å gjøre at ditt selskap oppnår enda bedre resultater når det kommer til å sikre de beste hodene. Håper også du har fått med deg noen tips som gjør at selskapets brand blir enda sterkere ut i markedet. Som siste del av denne serien skal jeg dele en ekstern tekst med dere som jeg synes var veldig spennende og relevant.Teksten er fra Undercover Recruiter som fra tid til annen har noen veldig gode poeng og gode tekster. Denne teksten tar for seg seks typer annonser som har fått stor positive oppmerksomhet internasjonalt. Helt sikker på at ikke alle disse annonsene er relevante for ditt selskap, ei heller for oss i OG-S AS, men også helt sikker på at du vil få noen nye ideer.

Her er linken til teksten:

6 Awesome Recruitment Ads That Are Serious Thumbstoppers

Til alle dere som jobber som ledere eller med HR i Stavanger eller Oslo så ønsker jeg å gjøre dere oppmerksomme på 2018`s første frokostseminar i regi OG-S AS. Vi fortsetter suksessen fra i 2017 og ser fram til nye samlinger med HR og ledere fra både store og små selskap. Ønsker du å bli med oss så sender du en mail til laila.rogenes@ogsnorway.com (detaljer for Oslo blir lagt ut neste uke)

 

 

 

 

 

 

Ellers må du gjerne ta kontakt med meg om du ønsker en prat rundt våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe ditt selskap med å sikre de beste hodene i 2018. Vi har levert på samtlige av oppdrag siden oppstarten i 2013 og er en av de få i bransjen som tilbyr leveringsgaranti på alle våre oppdrag. I tillegg så går vi bevisst ut for å opprettholde eller styrke våre kunders Employer Brand gjennom våre prosesser. Vi sier derfor: “Ditt renomme er vår misjon”

Mvh

Ingunn Søyland
Partner
OG-S AS
+47 45 50 64 43
iso@ogsnorway.com