23.05.2018

Operativ Fagleder – Regnskap – Oslo

Er du klar for å være med å skrive neste kapittel i selskapets historie? Liker du å jobbe med Regnskap og er faglig dyktig på dette området? Vil du jobbe for et selskap som ligger i front av den digitale utviklingen? Da er dette en kanonmulighet for deg.
Vår kunde er et lite regnskapsfirma med høye ambisjoner om vekst i Oslo og i Sverige.

Siden oppstart i 2014 har selskapet vokst til å bli åtte ansatte som leverer regnskapstjenester ut mot markedet i hovedstadsområdet. Selskapet tar på seg et bredt spekter av oppdrag – alt fra lønn og årsoppgjør til fullstendig outsourcing av regnskap og økonomifunksjoner. Kundemassen vokser og nå har behovet for å fylle på med riktig kompetanse meldt seg for fullt.

Selskapet ønsker å vokse enda mer og planlegger å ansette flere regnskapsmedarbeidere på både kortere og lengre sikt. I tillegg planlegges det å åpne en avdeling i Sverige. Før disse prosessene kan starte trenger vi å ha på plass en fagansvarlig som ønsker å være med på å realisere ambisjonene.

Vi tilbyr en nøkkelposisjon i et spennende selskap som leverer veldig gode resultater. Tanken er at personen vi søker vil få en progresjon i stillingen som på sikt vil gå mer bort fra det operative, og mer inn på ledelse over tid. Vi skal bygge en fremtidsrettet organisasjon som skal ligge helt i front av den digitale utviklingen. Hos oss jobber vi allerede 100% papirløst og vi bruker gode systemer som gir oss mye fleksibilitet i vårt arbeide. Videre kan du forvente å komme inn i et kompetansemiljø med korte beslutningslinjer hvor det satses for fullt. Vi ønsker å ha inn en person med sterk egendrive og vilje til å sette eget preg på rollen og organisasjonen som helhet.

De viktigste ansvarsområdet stillingen vil ha er å kvalitetssikre arbeidet i avdelingen samtidig som du må selv kunne bidra med å levere gode tjenester til kundene. Du vil få en sentral rolle i selskapet og du vil jobbe tett med daglig leder/eiere for å videreutvikle selskapet.

Vi leter etter deg som er faglig dyktig på regnskap. Det er å foretrekke at du er autorisert, men det er ikke et absolutt krav så lenge du innehar solid erfaring og kompetanse på faget. Som person er du dynamisk, etterrettelig og klar for å bidra til en positiv arbeidskultur. Du behersker norsk skriftlig og muntlig.

Er du klar for å være med å skrive neste kapittel i selskapets historie, ønsker vi å høre fra deg. Kontakt: Ingunn Søyland, Partner/Hodejeger i OG-S AS på mail: iso@ogsnorway.com. For ytterligere informasjon kan du ringe Ingunn på telefon 455 06 443.

Dersom dette kan være av interesse så har vi mye mer info vi kan sende deg, samtidig som vi vil oppgi navn på arbeidsgiver. OG-S AS jobber på dette oppdraget eksklusivt.